• BALATON SOUND

  MOHÁCSI BUSÓJÁRÁS

  EXIT FESTIVAL (.srb)

  ROCK IM PARK (.de)

  NOVA ROCK (.at)

  Évente több mint 50 rendezvényen veszünk részt, így több ezer ember kiszolgálását tesszük lehetővé.

 • BALATON SOUND

  MOHÁCSI BUSÓJÁRÁS

  EXIT FESTIVAL (.srb)

  ROCK IM PARK (.de)

  NOVA ROCK (.at)

  Aktuális ételkínálat
Balatongrill HOSTEL Balatongrill HOSTEL

Ha szállást szeretne nálunk foglalni kérjük írjon nekünk
Facebook Facebook

Rólunk pár szóban...

Vállalkozásunk 1996 óta foglalkozik szabadtéri vendéglátással. Évente több mint 50 rendezvényen veszünk részt, így több ezer ember színvonalas kiszolgálását tesszük lehetővé, többek között a Mohácsi Busójáráson, a Balaton Soundon, Márton Napi Pálinkafesztiválon stb. Gépjárműparkunk felszereltsége lehetőséget ad mind belföldi, mind külföldi rendezvények, fesztiválok minőségi kiszolgálására. Installációink közül igény szerint faházat, sátrat többféle méretben tudunk biztosítani. Ételkínálatunk közül a magyar konyha mellett a szerb ételspecialitások is megtalálhatók.

2023.01.10

MEGNYÍLT: Balaton-Grill Hostel

Szobáink Siófok kertvárosában, a 65-ös út mellett találhatóak, Siófok központjától 3 km-re, a parttól 5 km-re. Közelben található bevásárló központ, posta, gyógyszertár és gyors éttermek. A szobák közös zuhanyzóval és közös, különálló wc-kel állnak rendelkezésre. Minden szobában van TV, ingyenes wi-fi. Egy közös terasz is található a napozni vágyók részére.

2022.10.08

Rendelj tőlünk és készítsd el otthon könnyedén!

A pljeskavica szerb eredetű étel, de az egész régióban igen kedvelt. A mi fasírtunkhoz hasonló formájú pogácsát szintén többféle hús felhasználásával készítik, ami általában marhahús, bárány- és sertéshús. Sült vagy tört krumplival kínálják, de gyakorta tálalják pitában


Minden jog fenntartva! 2005-2023 balatongrill.hu
Kereskedelmi adminisztrátor
+36 20 577 4002