Skip to content
Kezdőlap » Balaton Grill Étterem és Grill Terasz

Balaton Grill Étterem és Grill Terasz

Yugo Foods - a Vajdaság gasztrovilága!

A hagyományos vajdasági konyhának – amiben érezhető a török, a mediterrán és az európai hatás, de leginkább a magyar és a szerb konyha egyvelege – hatalmas szerepe van a mindennapokban, ez az egyik legfontosabb része a vajdasági kultúrának.

Rólunk

Éttermünk Siófok belvárosától 3 km-re Szekszárd felé vezető 65-ös számú út mentén található. 2008-ban nyitottuk meg éttermünket, amely a volt jugoszláv, és nemzetközi konyha értékeit próbálja ötvözni. Ennek jegyében állítottuk össze étlapunkat is. Az elmúlt években minőségi vendéglátással igyekszünk a vendégeink kedvében járni. A gasztronómiai élmények mellett célunk, hogy kellemes élményeket nyújtsunk vendégeink számára, amelyhez segítségül szolgál a kivételes Balkán hangulatú zene, az étterem belső tere, valamint az ételek tradicionális ízvilága jellemzi.

...Vendégeink mondják ...

Évtizedek óta  az Önök szolgálatában!

5/5
“... Az egyik kedvenc helyem! A pljeskavicájuk, csevapjuk és a grill ételeik igazi kuriózum számban mennek! Bátran ajánlom mindenkinek aki betér hozzájuk ”
"Viktor"
5/5
“...Mikor betérek mintha haza érkeznék! Vajdasági származásúként bármit rendelek az otthoni ízvilágot kapom! Nagyon jó hely!...”
"Gábor"
cropped-restaurant-icon-1.png

Rendezvények lebonyolítása

Vállajuk családi és céges rendezvények megszervezését és lebonyolítását! Belső éttermi részünkben 25-30 főt kényelmesen eltudunk helyezni. Utca kapcsolatos Grill Teraszunkon további 25 főt tudunk elhelyezni. A rendezvényeink során szállást tudunk biztosítani vendégek részére. Tágas 3×4 fős szobák található az étterem emeltén! Előadások megtartására az éttermünk alkalmas. Céges ebédek, családi összejövetelek során az éttermet zárt körűvé alakítjuk, így megteremtjük a rendezvény intimitását. Étkezést előre egyeztetett módon svédasztalról biztosítunk. Előre egyeztetett formában italt és igény esetén zenét is biztosítjuk.

Elérhetőség:

Tel.: +36 20 577 4002

Hétfő – Péntek

8:00 – 16:00