Fagyasztott húsárú kis és nagykereskedés: minőségi termékek, kedvező áron!
Vegyesboltot, büfét üzemeltet, és szeretné változatossá tenni a kínálatot minőségi hústermékekkel? Kedvező árú, fagyasztott termékeket keres ezzel kapcsolatban? Megbízható partnertől vásárolna? Amennyiben a kérdésekre igennel felelt, ismerkedjen meg fagyasztott hústermékeink, kis és nagykereskedésünk kínálatával! Fagyasztott húsárú kereskedésünkben kiváló termékekkel találkozhat, amikkel fellendítheti büféjét, vegyesboltját. Húsáruinkkal nap, mint nap tudja biztosítani a friss termékeket a vásárlók számára, amit garantáltan értékelni fognak. A grill termékeinkkel, pljeskavica, zsugorfóliázott és gyorsfagyasztott hústermékeink tökéletesen megfelelnek a vevők ízlésének, a kínálatban majd mindenki megtalálhatja a kedvenc finomságát. Nagyon sokféle terméket kínálunk az ügyfelek számára. Tőlünk kedvező áron beszerezheti a közismert fesztivál húsételeket és a különleges újdonságokat is. Fagyasztott hústermékeikre, kis és nagykereskedésünkre hosszú távon számíthat, így folyamatosan tudja biztosítani a minőségi finomságokat vásárlóinak. Ha bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Pljeskavica:
A Pljeskavica egy szerb grillezett étel, amely fűszerezett darált sertés-, marhahús keverékéből áll. Szerbia egyik nemzeti étele, nagyon népszerű a szomszédos balkáni és volt jugoszláv országokban, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Koszovóban és Montenegróban. Dalmát tradicionális fűszerek felhasználásával készül. Javasolt elkészítési módok faszénen grillezve vagy vaslapon sütve az igazi!
Gurman (töltött) pljeskavica:
A pljeskavicának egy továbbfejlesztett változata. Sajttal, mangalica szalonnával és tucana paprikával töltött fűszerezett borjúhús. Egyedi családi receptúra alapján készítjük a fűszerezést. Javasolt elkészítés faszénen grillezve vagy vaslapon sütve ajánljuk!
Csevap (Ćevapi):
A csevap (Ćevapi) a Balkán-félsziget egyik legnépszerűbb étele, mely a magyar embereknek is az egyik kedvence. A csevap avagy teljes nevén csevapcsicsi (ćevapčići) egy grillezett húsétel, mely a Balkán egyik leghíresebbje. Az első csevapot a hajduk készítették (hajdučki ćevap) majd ezután már az újkorban lett ismert a csevap, melynek készítése és fűszerezése a szerbiai, Leszkovacról származik. Családi tradicionális receptúra alapján készítjük válogatott alapanyagok felhasználásával!
Eredeti bosnyák “magas” lepény:
Klasszikusan ilyet adnak a csevaphoz. A pita rokona, mégis más. A technológia lényege: nagyon magas víztartalmú kenyértésztát, nagyon magas hőmérsékleten (400-500 fok körül), rövid idő alatt sütnek meg, külön e célra épített kemencében. A hő sokkhatására a tészta nagyon gyorsan megemelkedik: belül levegős bél, kívül kemencésen sült kéreg keletkezik. Ezek után gyors fagyasztással sokkolják a terméket! Tálalás előtt röviden még a faszén fölött frissíthetjük.
Prémium minőségi faszén grillezéshez!
FELHASZNÁLÁS:
Grillhúsok elkészítéséhez, kültéri használatra.
FIGYELEM!
A szenet mindig nem éghető felületen (Sütőtűzhely) gyújtsuk meg! Soha ne
használjon gyúlékony folyadékot (alkohol, benzin stb.) a gyújtáshoz! Égés
közben a szén nagyon felforrósodik! Gyermekek és állatok nem lehetnek a
közelben használat közben! A grill meggyújtásakor és előkészítésekor mindig a
megfelelő tartozékokat használja! Ezzel elkerülheti a sérülés lehetőségét. Ne
használja beltérben! Az égő szenet ne hagyja felügyelet nélkül a tűzveszély
miatt!
HASZNÁLAT:
Egyenletesen, vékony rétegben terítse el a szenet a grill aljára és gyújtsa meg a
grillt egy öngyújtóval. Néhány perc múlva adjuk hozzá a szükséges mennyiségű
szenet, és hagyjuk égni. Akkor kezdjen el süti rajta, amikor parázs keletkezik, és
fehér hamuréteg jelenik meg a felületen.